Superfiiliksen Tarina...

GUA SHA KAUPAN perustaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen omistaa Hyvinvointialan yrityksen Superfiiliksen, joka on ollut vuodesta 2008 monessa mukana! Superfiilis tunnetaan myös nimellä Superfiilis Helsinki.


Omistajan SuperMepan terveiset:


                    Superfiilis on syntynyt rakkaudesta tuomaan valoa, inspiraatiota, positiivisuutta ja parantumisen ilosanomaa. Kiinalaisen lääketieteen mukaan, parantuminen on moniulotteinen käsite. Se ei tarkoita välttämättä 100 % terveydentilaa. Harvalla ihmisellä sellaista edes onkaan. Kiinalaisen lääketieteen mukaan kaikista tärkeintä on henkinen parantuminen. 

"Voit ilmentää taivasta sairaanakin"

Jokainen päivä me voidaan valita miten haluamme nähdä asiat, mikä on meille tärkeää, miten pidämme itsestämme huolta ja miten suhtaudumme vastoinkäymisiin. Minut ja Superfiilis Helsinki valittiin vuonna 2016 Helsingin positiivisimmaksi. Siinä kunniakirjassa lukee näin: 

"Positiivinen  asenne omaan itseemme, elämään, toisiin ihmisiin ja siihen, mitä teemme, on suurin yksittäinen ja rajaton voimavara, joka meillä jokaisella itsellämme on. Positiivisen asenteen omaamalla voimme itse päättää oman elämämme laadun ja oppia näkemään yhä useammassa asiassa vaikeuksien sijasta mahdollisuudet. Parhaiten positiivisuutta saa itselleen, jokamalla sitä ensin toisille."

Mikä valtava sanoma tässä on! Ja voin itse samaistua tähän niin hyvin. Olen lapsesta asti ymmärtänyt positiivisen ajattelun voiman, isäni opetti sen minulle jo hyvin nuorena. Siitä on syntynyt suuri kutsumus opettaa ja jakaa positiivisen ja kiitollisen asenteen voimaa. Koska kiitollisuus on avain kaikkeen. 

Mitä tahansa elämässäsi on meneillään, koita nähdä jotain mikä on hyvin juuri tänään. Kaikkeen et voi itse vaikuttaa, mutta jokaisessa asiassa on monipuolia ja näkökulmia!"


Mervi on opiskellut 7-vuotta yhteensä Kiinalaista lääketiedettä ja lukuisia muita hyvinvointiin ja hoitoihin liittyviä koulutuksia. Tällä hetkellä hän opettaa hoitoja Superfiilis Koulussa ja tarjolla on myös Gua sha kursseja! Mervillä on suuri palo Kiinalaisen lääketieteen eteenpäin viemiseen ja Superfiilis Helsinki maahantuo paljon erilaista tavaraa! Toinen laajempi nettikauppa löytyy osoitteesta www.superfiilisputiikki.com 

Lisää tietoa Superfiiliksen toiminnasta löydät sivuilta 

www.superfiilis.fi                      www.superfiilishelsinki.fi                   www.superfiilishoitola.com

www.superfiilisputiikki.com  

Superfiiliksen kivijalkaputiikki toimii osoitteessa Hietalahdenkatu 10, Helsinki.

AVOINNA TIISTAINA 10-17 / TORSTAINA 11-18

Rakkaus Kiinalaista lääketiedettä kohtaan, on sytyttänyt Mervissä sellaisen liekin, joka kasvaa roihuamistaan ja on vienyt Superfiiliksen moniin uusiin haasteisiin ja seikkailuihin. Mervi opettaa Superfiilis koulussa lukuisia erilaisia lyhyempiä ja pidempiä koulutuksia, liittyen Kiinalaiseen lääketieteeseen, hemmotteluhoitoihin, hierontoihin, parantaviin kasveihin ja moneen muihin inspiroiviin juttuihin! Mervi hyödyntää hoidoissaan ja opetuksissaan, sekä länsimaalaisen, sekä Kiinalaisen lääketieteen oppeja! Superfiiliksen missio on tuoda näitä kahta suuntausta yhteen.

Superfiilis maahantuo kaikenlaista Parantaja tarviketta, hoitoihin tarvittavia välineitä ja paljon muuta! Kaikista eniten Superfiilis on keskittynyt erilaisten Gua shojen maahantuomiseen ja Superfiiliksessä on jo laaja valikoima paljon erilaisia Gua shoja, gua sha settejä, Gua sha rullia ja paljon muuta! Tästä syntyi INSPIRAATIO PERUSTAA SUOMEN ENSIMMÄINEN GUA SHA KAUPPA JA JAKAA TIETOUTTA GUA SHAAMISESTA JA PARHAISTA VÄLINEISTÄ!

Mervi on todellakin alansa bioneeri Suomessa liittyen tavaroiden maahantuomiseen ja Kiinalaisen lääketieteen välineiden opettamiseen. Mervi on opettanut Superfiilis koulussa vuodesta 2016 ja kursseja on Superfiiliksessä on 5 päivää viikossa! Superfiiliksessä on neljä muutakin opettajaa ja kouluttajaa, Mervi on Superfiiliskoulun rehtori ja pääopettaja.


Superfiiliksen alla on jo lukuisia jälleenmyyjiä tavaroille ja Mervi on onnistunut vuosien aikana levittämään tietoutta ja tavaroita ympäri Suomen! 

Jos haluat omaan hoitolaasi tavaraa jälleenmyyntiin, ota yhteyttä mervi@superfiilis.fi


" Mikään ei ole Inspiroivempaa elämässä, kuin tehdä Parantavaa Taidetta!!!

Nyt haluan levittää tätä Inspiraation TULTA koko Suomeen, vielä enemmän ja levittää tietoutta näistä nerokkaista, inspiroivista, kauniista ja tehokkaista välineistä! Jokaisella suomalaisella kuuluisi olla taskussa oma Gua sha! Itselleni Gua shaaminen on yksi Inspiroivin hoitomuoto! Rakastan myös kaikkia kauniita Gua shojen materiaaleja, ne inspiroivat elämääni enemmän, kuin voin sitä sanallisesti ilmaista! <3 "  -SuperMepa-

SUPERFIILIKSEN TIIMI

Mervi Hämäläinen omistaja / Superfiiliskoulun pääopettaja ja rehtori

Mirja Hämäläinen Superfiiliksen assistentti / info / toimisto / laskutus / sähköinen asiointi

Suvi Lindstedt  Superfiiliksen putiikki / Superfiiliksen luontaisterapeutti 

Marja Käyhkö Superfiilis koulun opettaja / Superfiiliksen luontaisterapeutti

Sanna Orava Superfiilis koulun opettaja / kiinalaisen lääketieteen terapeutti / Shiatsuterapeutti

Elisa Luukkainen Superfiilis koulun opettaja / Gua sha / intialainen päähieronta / shiatsu

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA SUOMEN ENSIMMÄISEEN GUA SHA KAUPPAAN!