CHAKRA GUASHA HEALING -PAKETTI

Sisältää chakrakivi guashat ja ohjekortin seitsemästä päächakrasta. Punainen jaspis - juurichakralöe, valkoinen opaali - sakraalichakralle, musta obsidian - solar pleksukselle, vihreä aventuriini - sydänchakralle, sodaliitti - kurkkuchakra, vuorikristalli - kolmas silmä ja ametisti -kruunuchakra.

Setin hinta 99€ (erikseen guashat 112,40€ ja chakrakortti 1,9€). 

CHAKRAKIVET:

JUURICHAKRA - PUNAINEN JASPIS

Juurichakra sijaitsee häntäluun kohdalla. Voimavarat: yhteys juuriimme, maadoittuminen, fyysinen terveys, perusvaistot ja -tarpeet, kyky selviytyä, maanläheisyys. Kun epätasapainossa: maadoittumattomuus, turvattomuuden tunne, yhteys juuriin katkennut, liika materialistisuus. Väri on punainen.

PUNAINEN JASPIS GUASHA

Erittäin maadoittava kivi, joka vahvistaa fyysistä kehoa. Tuo turvallisuuden tunnetta ja hoitaa juurichakraa. Tuo yhteyttä Äiti Maahan. Vahvistaa immuniteettiä. Voimistaa kehoa sairauden tai viruksen jälkeen. Kiviterapiassa raskausajan ja synnytyksen kivi. Hoitaa raskausajan pahoinvointia ja päänsärkyä, voimistaa sikiötä. Synnyttäessä pidetty kädessä punaista jaspista. Sopii erinomaisesti raskausajan guasha-hoitoihin. Uusien alkujen kivi. Lisää ilmaisukykyä ja auttaa asettumaan toisen ihmisen asemaan, sopii siis hyvin esimerkiksi näyttelijöille. Kosmeettisesti elvyttää väsynyttä ihoa ja uudistaa soluja. Sopii ikääntyvän ihon hoitamiseen, tasottaa ryppyjä. Arpien ja elottoman ihon hoitamiseen.

SAKRAALICHAKRA - VALKEA OPAALI

Sakraalichakra sijaitsee navan alapuolella. Voimavarat: Yhteys luovuuteen, seksuaalisuuteen, nautintoon, inspiraatioon, tunteisiin. Kun epätasapainossa: ongelmat seksuaalisuudessa, ujous, estyneisyys, syömishäiriöt, luovuuden lukot, tunnelukot. Väri oranssi.

VALKOINEN OPAALI GUASHA

Auttaa toteuttamaan ideoita ja sinua pääsemään täyteen potentiaaliisi. Menestyksen kivi, joka tuo itsevarmuutta. Auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, ja tehostaa erilaisten ainesosien imeyttämistä ihoon. Kosteuttava, sopii kuivan ihon hoitamiseen. Valkoinen opaali ei kestä kuumuutta. Pese kivi aina hieman kädenlämpöisellä tai haaleammalla vedellä.

SOLARPLEXUS - MUSTA OBSIDIAANI

Solarpleksus sijaitsee pallean kohdalla. Voimavarat: itsetunto, oma voima, tahdonvoima, ajattelu, rationaalisuus, ilo. Kun epätasapainossa: huono itsetunto tai yli-itsevarmuus, liika rationaalisuus, aikaansaamattomuus, vatsavaivat. Väri keltainen.

MUSTA OBSIDIAN

Lievittää kipua ja stressiä. Vahva tulen energia. Suojelee, vahvistaa fyysistä kehoa. Antaa elinvoimaa. Maadoittaa. Opettaa elämään tässä hetkessä. Buustaa lymfanestekiertoa. Tuo lämpöä kehoon, parantaa verenkiertoa, ravitsee ihoa. Tehostaa vaikuttavien aineiden imeyttämistä ihoon. Vahvistaa aineenvaihduntaa. Antaa iholle hehkua. Detoxaa ihoa ja elimistöä.

SYDÄNCHAKRA - VIHREÄ AVENTURIINI

Sydänchakra sijaitsee keskellä rintakehää. Voimavarat: pyyteetön rakkaus, anteeksianto, itserakkaus, yhteys luontoon, luottamus rakkauteen. Kun epätasapainossa: tunne ettei ole rakkauden arvoinen, vaikeus antaa anteeksi, läheisyyden pelko, keuhko-ongelmat, sydänvaivat. Väri vihreä/ vaaleanpunainen.

VIHREÄ AVENTURIINI GUASHA

Vihreä aventuriini rauhoittaa, ja tasapainottaa murheellista mieltä. Auttaa löytämään elämänilon, tukee elämänmuutoksissa. Onnen ja luottamuksen kivi. Avaa sydänchakraa. Vahvistaa kehon energiavirtauksia, auttaa levottomuuteen, hoitaa vatsakipua. Kosmeettisesti tehokas akneen, ruusufinniin ja tulehduksellisiin ihosairauksiin. Sopii ikääntyneelle iholle. Lisää kollageenin tuotantoa.

KURKKUCHAKRA - SODALIITTI

Kurkkuchakra sijaitsee kurkun kohdalla. Voimavarat: kommunikoiminen, itseilmaisu, rohkeus puhua totta, rehellisyys, laulu, tunteiden ilmaiseminen. Kun epätasapainossa: kilpirauhasen ongelmat, kurkkukipu, vaikeus ilmaista tunteita, rehellisyyden puute, sulkeutuneisuus. Väri sininen/turkoosi.

SININEN SODALIITTI GUASHA

Avaa tunnelukkoja. Rauhoittaa ja lohduttaa. Vahvistaa luovuutta, auttaa irtautumaan menneisyyden vaikeista asioista, lievittää stressiä. Runoilijan kivi, vahvistaa luovuutta. Auttaa ilmaisemaan tunteita. Tuo sisäistä rauhaa. Vahvistaa intuitiota. Tukee sydänsuruissa. Tasapainottaa kolmatta silmää. Kosmeettisesti kuorii hellästi ihoa. Tasapainottaa hormonitoimintaa. Vahvistaa verenkiertoa. Kosteuttaa ihoa.

KOLMAS SILMÄ - VUORIKRISTALLI

Sijaitsee hieman kulmakarvojen yläpuolella keskellä otsaa. Voimavarat: intuitio, kyky erotella asioita, intuitio, näköaisti. Kun epätasapainossa: heikko intuitio, masennus, huono näkö, vaikeus kuunnella omaa sisäistä ääntä. Väri indigonsininen.

VUORIKRISTALLI-GUASHA

Vuorikristalli puhdistaa auraa, selkeyttää mieltä, ja auttaa henkisessä kasvussa. Vuorikristalli on virkistävä ja energisoiva kivi. Se on hyvä meditaatiokivi, ja se tasapainottaa kehoa ja harmonisoi chakroja. Kosmeettisesti puhdistava, raikastava ja kirkastava. Energisoi ihoa. Vuorikristalli myös tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavia aineita. Tasottaa ihon juonteita ja elvyttää väsynyttä ihoa. Kosteuttava.

KRUUNUCHAKRA - AMETISTI

Sijaitsee keskellä päälakea. Voimavarat: Yhteys korkeampaan voimaan, luottamus elämää kohtaan, meditaatio, henkisyys, yhteys maailmankaikkeuteen ja muihin eläviin olentoihin. Kun epätasapainossa: yhteyden puute, tarkoituksettomuuden tunne, maadoittumattomuus, masennus, päänsäryt. Väri violetti/ valkoinen/ kulta.

Ametisti rohkaisee henkiseen heräämiseen ja vahvistaa intuitiota. Ametisti hoitaa päänsärkyä, migreeniä, ja huimausta. Se sopii hyvin kaikkiin pään alueen omngelmiin. Kruunuchakran kivi.

Kosmeettisesti: ametisti poistaa iholta haitallisia toksiineja ja kuona-aineita. Se kosteuttaa ihoa ja torjuu bakteereja. Auttaa ruusufinnin hoidossa, ehkäisee tulehduksia. Vähentää stressiä. Rauhoittaa ihoa. Vähentää ikääntymisen merkkejä. Supistaa ihohuokosia. Kiinteyttää. 

99,00 €