Guashakivien kosmeettiset ominaisuudet

Guashakivien kosmeettiset ominaisuudet

MUSTA OBSIDIAN

Fyysiset vaikutukset: Uskottu lievittävän kipua ja stressiä ja vahvistavan fyysistä kehoa. Uskotaan tehostavan veren- ja lymfanestekiertoa, ja tuovan lämpöä kehoon sekä voimistavan aineenvaihduntaa.

Kosmeettiset vaikutukset: Ravitsee ihoa. Tehostaa vaikuttavien aineiden imeyttämistä ihoon. Antaa iholle hehkua. Detoxaa ihoa.

VALKOINEN JADE

Fyysiset vaikutukset: Käytetty rentoutumisen tukena. Sopii kylmäterapiaan. Voi pakastaa.

Kosmeettiset vaikutukset: Uskotaan poistavan turvotuksia, pehmentää ja tasoittaa ihoa.

PUNAINEN JASPIS

Fyysiset vaikutukset: Erittäin maadoittava kivi, joka uskottu perinteisesti vahvistavan fyysistä kehoa ja immuniteettiä ja antavan voimaa. Kiviterapiassa raskausajan ja synnytyksen kivi. Perinteisesti uskottu lievittävän raskausajan pahoinvointia ja päänsärkyä. Synnyttäessä on perinteisesti pidetty kädessä punaista jaspista. Sopii erinomaisesti raskausajan guasha-hoitoihin.

Kosmeettiset vaikutukset: Elvyttää väsynyttä ihoa ja uudistaa soluja. Sopii ikääntyvän ihon hoitamiseen, tasoittaa ryppyjä. Arpien ja elottoman ihon hoitamiseen.

VALKOINEN OPAALI

Fyysiset vaikutukset: Valkoinen opaali ei kestä kuumuutta. Pese kivi aina hieman kädenlämpöisellä tai haaleammalla vedellä.

Kosmeettiset vaikutukset: Auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja tehostaa erilaisten ainesosien imeyttämistä ihoon. Kosteuttava, sopii kuivan ihon hoitamiseen.

VIHREÄ AVENTURIINI

Fyysiset vaikutukset: Vahvistaa kehon energiavirtauksia, uskotaan auttavan levottomuuteen, ja perinteisesti käytetty vatsakivuissa,

Kosmeettiset vaikutukset: Käytetty ruusufinniin ja tulehduksellisiin ihosairauksiin. Sopii ikääntyneelle iholle. Lisää kollageenin tuotantoa.

SININEN SODALIITTI

Fyysiset vaikutukset: Uskotaan tasapainottavan hormonitoimintaa ja vahvistavan verenkiertoa.

Kosmeettiset vaikutukset: Kuorii hellästi ihoa. Kosteuttaa ihoa.

AMETISTI

Fyysiset vaikutukset: Ametistin on uskottu perinteisesti hoitavan päänsärkyä, migreeniä, ja huimausta. Se sopii hyvin kaikkiin pään alueen ongelmiin. Stressikivi. 

Kosmeettisesti: Ametisti poistaa iholta haitallisia toksiineja ja kuona-aineita. Se kosteuttaa ihoa ja torjuu bakteereja. Auttaa ruusufinnin hoidossa Rauhoittaa ihoa. Vähentää ikääntymisen merkkejä. Supistaa ihohuokosia.

RUUSUKVARTSI

Fyysiset vaikutukset: Luontaisesti viileä ja pehmeä kivilajike

Kosmeettiset vaikutukset: Sopii täydellisesti guashaamiseen, hehkeyttää ihoa. Ruusukvartsi puhdistaa ja rauhoittaa punotusta. Vähentää turvotusta, tuo iholle happea.

VIHREÄ JADE

Fyysiset vaikutukset: Hoitaa lonkkaa. Yksi suosituin mineraali guashojen valmistuksessa.

Kosmeettiset vaikutukset: Se vahvistaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ryppyjä. Ravitsee ja rentouttaa ihoa.

VUORIKRISTALLI

Fyysiset vaikutukset: Vuorikristalli on virkistävä ja energisoiva kivi.

Kosmeettiset vaikutukset: Puhdistava, raikastava ja kirkastava. Energisoi ihoa. Vuorikristalli myös tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavia aineita. Tasottaa ihon juonteita ja elvyttää väsynyttä ihoa. Kosteuttava.