Guashakivien kosmeettiset ominaisuudet

Guashakivien kosmeettiset ominaisuudet

MUSTA OBSIDIAN

Fyysiset vaikutukset: Lievittää kipua ja stressiä. Vahvistaa fyysistä kehoa. Tehostaa veren- ja lymfanestekiertoa, tuo lämpöä kehoon. Voimistaa aineenvaihduntaa.

Kosmeettiset vaikutukset: Ravitsee ihoa. Tehostaa vaikuttavien aineiden imeyttämistä ihoon. Antaa iholle hehkua. Detoxaa ihoa ja elimistöä.

VALKOINEN JADE

Fyysiset vaikutukset: Auttaa rentoutumaan. Sopii kylmäterapiaan. Voi pakastaa.

Kosmeettiset vaikutukset: Poistaa turvotuksia, pehmentää ja tasoittaa ihoa.

PUNAINEN JASPIS

Fyysiset vaikutukset: Erittäin maadoittava kivi, joka vahvistaa fyysistä kehoa. Vahvistaa immuniteettiä. Voimistaa kehoa sairauden tai viruksen jälkeen. Kiviterapiassa raskausajan ja synnytyksen kivi. Hoitaa raskausajan pahoinvointia ja päänsärkyä, voimistaa sikiötä. Synnyttäessä on perinteisesti pidetty kädessä punaista jaspista. Sopii erinomaisesti raskausajan guasha-hoitoihin.

Kosmeettiset vaikutukset: Elvyttää väsynyttä ihoa ja uudistaa soluja. Sopii ikääntyvän ihon hoitamiseen, tasoittaa ryppyjä. Arpien ja elottoman ihon hoitamiseen.

VALKOINEN OPAALI

Fyysiset vaikutukset: Valkoinen opaali ei kestä kuumuutta. Pese kivi aina hieman kädenlämpöisellä tai haaleammalla vedellä.

Kosmeettiset vaikutukset: Auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja tehostaa erilaisten ainesosien imeyttämistä ihoon. Kosteuttava, sopii kuivan ihon hoitamiseen.

VIHREÄ AVENTURIINI

Fyysiset vaikutukset: Vahvistaa kehon energiavirtauksia, auttaa levottomuuteen, hoitaa vatsakipua.

Kosmeettiset vaikutukset: Tehokas akneen, ruusufinniin ja tulehduksellisiin ihosairauksiin. Sopii ikääntyneelle iholle. Lisää kollageenin tuotantoa.

SININEN SODALIITTI

Fyysiset vaikutukset: Tasapainottaa hormonitoimintaa. Vahvistaa verenkiertoa.

Kosmeettiset vaikutukset: Kuorii hellästi ihoa. Kosteuttaa ihoa.

AMETISTI

Fyysiset vaikutukset: Ametisti hoitaa päänsärkyä, migreeniä, ja huimausta. Se sopii hyvin kaikkiin pään alueen ongelmiin. Vähentää stressiä. Kiinteyttää.

Kosmeettisesti: Ametisti poistaa iholta haitallisia toksiineja ja kuona-aineita. Se kosteuttaa ihoa ja torjuu bakteereja. Auttaa ruusufinnin hoidossa, ehkäisee tulehduksia. Rauhoittaa ihoa. Vähentää ikääntymisen merkkejä. Supistaa ihohuokosia.

RUUSUKVARTSI

Fyysiset vaikutukset: Luontaisesti viileä ja pehmeä kivilajike

Kosmeettiset vaikutukset: Sopii täydellisesti guashaamiseen, hehkeyttää ihoa. Ruusukvartsi puhdistaa ja rauhoittaa punotusta. Vähentää turvotusta, tuo iholle happea.

VIHREÄ JADE

Fyysiset vaikutukset: Hoitaa lonkkaa. Yksi suosituin mineraali guashojen valmistuksessa.

Kosmeettiset vaikutukset: Se vahvistaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ryppyjä. Ravitsee ja rentouttaa ihoa.

VUORIKRISTALLI

Fyysiset vaikutukset: Vuorikristalli on virkistävä ja energisoiva kivi.

Kosmeettiset vaikutukset: Puhdistava, raikastava ja kirkastava. Energisoi ihoa. Vuorikristalli myös tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavia aineita. Tasottaa ihon juonteita ja elvyttää väsynyttä ihoa. Kosteuttava.Kirjoita tekstisi tähän...