Yleisesti Gua shasta

GUA SHA ON ERINOMAINEN HIERONTAVÄLINE ERILAISIIN KEHON EPÄTASAPAINOTILOIHIN!

GUA SHAN TEKNIIKAT JA TERVEYSVAIKUTUKSET VARTALOLLE


Gua sha malleja on useita:, valitse omat suosikki tuotteet.


GUA SHA LASTA

Gua sha lastoja on useita erilaisia malleja ja niitä valmistetaan erilaisista materiaaleista. Puolijalokivistä, basalttikivistä, puusta,  hartsista, muovista, teräksestä, silikonista jne.

Gua sha lastalla painellaan ja kaavitaan ihoa hierovin liikkein, tekniikkoita on useita! 

Harja gua shalla kammataan hiuksia ja päänahkaa, 

veitsellä kaivella ongelmia nivelistä, lapojen välistä, tai hartiakuopan lihaksesta! 

Tikuilla manipuloidaan akupisteitä, marmapisteitä, kipupisteitä ja kehon heijasteita. 


Gua shalla voidaan hoitaa niska-hartiaseutua, tensio neck (jännittäjäniskakyhmy) selän ongelmia, alaraajojen ja issias ongelmia, penikkatauti, juoksijanpolvi! Myös käsien ongelmiin loistava väline mm rannekanavanoireyhtymä, tennis- ja golfkyynärpää, jännetuppitulehdus! Lukuisiin muihin kehon ongelmiin loistava apuväline!

Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että voidaan gua shata kehoa meridiaanien kulkusuuntien mukaisesti ja näin tasapainottaa energian virtaamista ja elimistön toimintoja! Gua shalla hoidetaan myös akupisteitä, jotka antavat viestin keholle mikä on ongelmana! Gua shan materiaali myös antaa energiaa hoidossa, joko ihana pihka tai puu tai joku parantava kivi.

Gua shaus elvyttää aineenvaihduntaa ja avaa hiusverisuonia. Qin ja verenkierron parantuessa jäykkyys ja kivut lihaksissa helpottuvat. Gua shaus on loistavaa faskiakäsittelyä! Avaa jumiutuneita lihaskalvoja ja näin parantaa lihaksen elastisuutta ja tehtävää.

Hoidossa voidaan käyttää väliaineena öljyä, hoito voidaan tehdä myös ilman öljyä ja vaatteen läpi. Mutta paras tulos on öljyllä suoraan iholle.

Ihoon voi tulla hoidosta jälkiä. Hoito ei kuitenkaan usein ole kauhean kivulias, mutta jäljet voivat olla jopa sinisiä, niinkuin "sha" tarkoittaa!

Suosittelen kaikille rohkeasti kokeilemaan Gua sha hoitoa!